MAURI VISURI

Mauri Visuri on työskennellyt Teknoventure Oy:ssä vuodesta 2002 aluksi sijoitusjohtajana ja vuodesta 2005 lähtien hän on ollut partneri. Tällä hetkellä Visuri toimii Teknoventure Oy:n toimitusjohtajana ja on yksi yrityksen pääomistajista.

Hänellä on yli 30-vuoden pitkäaikainen tuntemus kaivostoiminnan eri osa-alueista ja niihin liittyvistä liiketoiminnoista sekä erilaisista vaativista yritysten rahoitus- ja tasejärjestelyistä. Mauri Visuri on johtanut yrityskauppoihin ja -fuusioihin sekä pääomanhankintaan liittyviä toimia kymmenissä yhtiöissä. Hän on toiminut hallitusammattilaisena kymmenissä yrityksissä. Hän on toiminut kaivosyhtiön hallituksen puheenjohtajana muun muassa Kalvinit Oy:ssä (myöhemmin Endomines AB (publ) sekä Sotkamo Silver AB (publ):ssa, jossa hän toimii edelleen.

Visuri on aloittanut työuransa 1976 Otanmäki Oy:n vanadiinikaivoksella sekä kaivostoimintaan liittyvän yrittäjäperheen jäsenenä. Tämän jälkeen Mr Visuri on työskennellyt eri positioissa muun muassa Gränges Aluminium AB:ssa, Wärtsilä Diesel Oy:ssä, Kemira Oy, Siilinjärvi kaivoksella, Oy Sisu-Auto Ab:ssa, Oulun Autokuljetus Oy:ssä ja Höyrytys Oy Wapor Works:ssä ennen tuloaan Teknoventure Oy:n. Visuri on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (Vaasan kauppakorkeakoulu) ja konetekniikan insinööri (Vaasan teknillinen opisto).