MAURI VISURI

Mauri Visuri on työskennellyt Teknoventure Oy:ssä vuodesta 2002 aluksi sijoitusjohtajana ja vuodesta 2005 myös partnerina. Tällä hetkellä Visuri toimii Teknoventure Oy:n toimitusjohtajana ja on yksi yrityksen pääomistajista.

Hänellä on yli kolmen kymmenen vuoden kokemus johtamistehtävistä, yritysten rahoitus- ja tasejärjestelyistä sekä kaivannais- ja metalliteollisuuden eri osa-alueista. Hän on johtanut yrityskauppoihin ja -fuusioihin sekä pääomanhankintaan liittyviä toimia. Hän on toiminut hallitusammattilaisena kymmenissä eri yrityksissä sekä kaivannaisalaan liittyen hallituksen puheenjohtajana muun muassa Kalvinit Oy:ssä (myöhemmin Endomines AB (publ) ja Sotkamo Silver AB (publ):ssa sekä nyttemmin hallituksen puheenjohtajana Arctic Drilling Company Oy Ltd:ssä ja hallituksen jäsenenä Nestor Cables Oy:ssä.

Visuri on aloittanut työuransa 1976 Otanmäki Oy:n vanadiinikaivoksella, jonka jälkeen hän on työskennellyt muun muassa Gränges Aluminium AB:ssa, Wärtsilä Diesel Oy:ssä, Kemira Oy:ssä, Siilinjärven kaivoksella, Oy Sisu-Auto Ab:ssa, Oulun Autokuljetus Oy:ssä sekä Höyrytys Oy Wapor Works:ssä ennen tuloaan Teknoventure Oy:seen. Visuri on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (Vaasan kauppakorkeakoulu) ja konetekniikan insinööri (Vaasan teknillinen opisto).