VILLE-VALTTERI VISURI

Ville-Valtteri Visuri työskentelee neuvonantajana Teknoventurella. Visurilla on kokemusta kansallisen ja kansainvälisen rahoituksen hakemisesta julkisista lähteistä yhteistyössä yritysten kanssa. Hänellä on ollut merkittävä rooli useissa rahoitushauissa, joiden toteutunut kokonaisbudjetti on yli 30 miljoonaa euroa.

Hänellä on noin 10 vuoden kokemus metallurgisesta teollisuudesta sekä siihen liittyvästä tutkimuksesta, johon liittyen hän on toiminut tutkijatohtorina ja Prosessimetallurgian tutkimusyksikön varajohtajana Oulun yliopistolla. Visuri on julkaissut yli 30 tieteellistä aikakauslehti- ja konferenssiartikkelia teräksenvalmistuksen metallurgiaan liittyen. Hän on työskennellyt myös vierailevana tutkijana Aachenin teknillisellä korkeakoululla vuosina 2014 ja 2019. Hän on hallituksen jäsen Hannu Luukinen oy:ssä ja Oulun Teknillisessä Seurassa sekä hallituksen varajäsen Noweco Partners Oy:ssä, Noweco Management Oy:ssä ja Teknoventure Oy:ssä.

Visuri on väitellyt Oulun yliopistossa tekniikan tohtoriksi prosessitekniikan alalta sekä suorittanut diplomi-insinöörin ja tekniikan kandidaatin tutkinnot pääaineenaan tuotantotalous. Perusopintojensa aikana hän oli vaihto-opiskelijana Münchenin teknillisellä yliopistolla sekä työskenteli muun muassa Rautaruukki Oyj:llä, Nokia Siemens Network Oy:llä sekä Keskinäinen vakuutusyhtiö Turvalla. Hän puhuu suomea, englantia, saksaa, ruotsia ja alkeistason venäjää.